Reviews – Wervelend
30 oktober 2016

Reviews

header-archief

Reviews

Lees mee met de met de eerste avonturiers die gebruik maken van de service van Wervelend. Waarom kiezen zij voor dit concept?

Toen ik hoorde over het idee van Wervelend, was ik gelijk enthousiast. Tegelijkertijd kon ik mij er nog niet veel bij voorstellen omdat het niet te vergelijken is. De service is écht nieuw en dat maakt het interessant.

Dat je van te voren niet weet hoe de print er uit gaat zien zorgt voor veel nieuwsgierigheid, bij mij althans. Het openmaken van de envelop was een klein feestje, vooral met de confetti erbij!
Het is leuk dat je ondertussen de kunstenaar kan leren kennen door middel van een interview en er over kan lezen op social media.

Ik heb nu niet alleen een mooi printje aan de muur hangen, ik weet ook wie het gemaakt heeft. Naar de volgende print ben ik erg benieuwd, aan de sneak preview te zien is het weer totaal iets anders. Ik laat me graag weer verrassen.

anna

Anna Post

20 jaar

Ik zou graag veel kunst kopen, heel veel kunst. in musea en tijdschriften kijk ik verlekkerd naar al het moois dat uitgesteld wordt. Maar helaas, de portemonnee is niet zo goed gevuld. Heel af en toe koop ik nu iets van onder de 100euro, een keramieken beeld, een 3D geprinte armbang geinspireerd op Picasso.

Via een kennis ontdekte ik Wervelend. Daar werd ik vrolijk van! Elke maand een orginele print van een jonge Nederlandse kunstenaar op de mat. Hoe geweldig is dat?! Voor nog geen tientje per maand! Je steunt er jonge kunstenaars mee, dat geeft ook een goed gevoel.

De eerste print van Steef WIldenbeest is vorige week binnengekomen. Prachtig! Aan het pakketje was extra aandacht besteed; met bedrukte enveloppen, confetti en lintjes. Het uitpakken was een klein feestje. Ik verheug mij nu al op het volgende kunstwerk!

ingrid

Ingrid Kock

54 jaar